Nekoliko riječi i općenite informacije o našoj kompaniji

Imamo više od 27 godina iskustva


Specijalizirani smo za FM broadcast; od opremanja studija do odašiljačkih sustava

RADIOCOMM je tvrtka koja se specijalizirala za FM BROADCAST sa sjedistem u Istri.

1993. godine je započela sa radom kao DTR d.o.o. a 1995. godine pokrenuli smo lokalnu radijsku postaju koja je već tada imala digitalnu fonoteku i potpuno automatiziran program za emitiranje glazbe i reklama sa daljinskim upravljanjem.

Nakon 2000. godine radio postaja se izdvaja i mjenja vlasnika a djelatnost u području FM i telekomunikacija nastavlja RADIOCOMM, obrt u privatnom vlasništvu pošto privredna situacija u zemlji zahtijeva takav način poslovanja. U 2010. godini proširili smo djelatnost na cijelo područje Balkana.

Naše pravilo poslovanja je takvo da montiramo i isporučujemo opremu samo od proizvođača sa kojima imamo ugovorene odnose, takav način poslovanja omogućuje brzu servisnu podršku, konkurentnu cijenu i zadovoljstvo naših klijenata. Postavili smo si minimum kvalitete ispod kojeg ne zelimo raditi jer je praksa pokazala da jeftina oprema stvara probleme i neugodne situacije za obje stranke.

Veliku prednost pred ostalim konkurentim firmama imamo radi toga što našu ekipu čine ljudi iz struke radio-telekomunikacija, studijske tehnike, elektronike i mehanike. Mi ne predpostavljamo kako bi nešto trebalo, mi znamo što kako i zasto od samog nastanka audio signala pa do njegovog odašiljanja u eter!

Radimo za velike i male:


Narodni radio

Radio Dalmacija

Radio Istra

Yammat FM

Radio Ogulin

Ultra FM

Sjeverni FM

Upoznajte naš tim


parallax background

"Radiocomm nam je omogućio da sa sedam odašiljača uistinu budemo u svakom istarskom domu"


Zvjezdan Jurcola, Radio Istra

Naši partneri u koje se pouzdamo

Prijava kvara